Android TV esittely | TV-tikku.com

 

Android TV räätälöi viihdepalvelut toiveidesi mukaan

Android TV on alusta erilaisille äly-tv palveluille, joka julkaistiin 25. kesäkuuta 2014. Android TV:tä ei pidä sekoittaa Google TV:n, vaikkakin se on Googlen kehittämä ja toimii Android käyttöjärjestelmän päällä. Android TV mahdollistaa interaktiivisen käyttäjäkokemuksen TV:n ja katsojien välille. Android TV voi olla valmiiksi asennettuna telvevisiossa, tai voit liittää sen televisioon erillisenä TV-tikkuna tai boxina.

Käyttäjät pääsevät käsiksi Google Play Storeen, josta voi ladata Android sovelluksia. Android TV:ssä toimii myös media streaming palvelut kuten Netflix ja Hulu. Erilaisien sovelluksien ja viihdepalveluiden lisäksi toimii tietenkin erittäin laaja valikoima pelejä. Voit esimerkiksi pelata Angry Birds peliä oman teräväpiirtotelevision ruudulla.

Android TV:n käyttöliittymä on jaettu aloitusruudulla kolmeen osaan. Ylimmäisenä löydät rivin suosituksia, jotka muodustuvat käyttöhistorian perusteella. Keskimmäisellä rivillä sijaitsee media-aplikaatiot ja viimeiseltä riviltä löydät pelit. Käyttöliittymää voi käyttää kauko-ohjaimella, Android TV mobiilisovelluksella tai peliohjaimella.

TUTUSTU ANDROID TV MEDIATOISTIMIIN TV-TIKKU.COM:SSA!